Carrière Commissie

 

 

 

Lees verder

Naomi van der Wal

Naomi is voorzitter van de Carrièrecommissie. Ze is bezig met het afronden van haar Bachelor Nederlands recht. In de tussentijd volgt zij ook fiscale vakken. Daarna wil Naomi naar Amsterdam verhuizen om daar een Master Ondernemingsrecht te volgen.

Niek Bruins

Niek is penningmeester en dus verantwoordelijk voor de financiële zaken van de Skills Week. Hij is op dit moment bezig met zijn laatste jaar van zijn Bachelor Nederlands recht. Hij is volgend jaar van plan om een Master in Groningen te gaan volgen.

Eline Zijdenbos

Eline is samen met Yong Hui verantwoordelijk voor de vormgeving van de Skills Week. Op dit moment is ze bezig met haar derde jaar van de Bachelor Nederlands recht. Volgend jaar is ze van plan om een minor te gaan volgen en wil ze stage lopen bij een groot kantoor.

Yong Hui Zhou

Yong Hui is onderdeel van het vormgevingsduo. Zij is momenteel bezig met de Bachelor IT-recht waar ze in haar derde jaar zit. Ook is ze afgelopen studiejaar begonnen met de Bachelor Informatiekunde. Daar verwacht ze volgend jaar ook nog bezig mee te zijn.

Gijs de Graaf

Gijs zit in de afrondende fase van zijn Bachelor Nederlands recht. Volgend jaar is hij van plan een master in Ondernemingsrecht te volgen. Gijs is samen met Rachab verantwoordelijk voor de aquisitie van de Skills Week.

Rachab Dekker

Rachab is 20 jaar oud en zit momenteel in haar derde jaar van de Bachelor IT-recht. Naast haar studie is ze op veel andere vlakken actief zo zit ze bijvoorbeeld in het bestuur van het Juridisch Spreekuur voor gedetineerden Groningen.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan