Beste lezer,

Welkom bij Skills Week 2021!

 

 

Lees verder

Beste deelnemer,

Van 22 november tot en met 26 november 2021 vindt de eerste editie van de Skills Week plaats. Het thema van deze week is ‘Soft skills for hard cases’. Gedurende deze week krijgen jullie de kans om vaardigheden te ontwikkelen die niet alleen later onmisbaar zijn in het werkveld, maar ook tijdens de studie erg handig kunnen zijn. Je krijgt tips van kantoren zoals AKD & Kennedy van der Laan over hoe jij jouw CV laat opvallen, hoe je het beste uit de verf komt tijdens een sollicitatiegesprek en hoe je een stage kan bemachtigen. Spreekt een van de toga beroepen je meer aan, dan geeft de Running Case jou een unieke mogelijkheid om je pleitvaardigheden te verbeteren onder leiding van een Officier van Justitie, advocaat en rechter.

Kortom de Skills Week geeft jou alle tools om een goede basis te ontwikkelen om uiteindelijk een stage/baan binnen te slepen.
De week zal afgetrapt worden met een borrel waar prof. K.J. de Graaf het belang van soft skills benadrukt. Op de dinsdag vindt een jurispru-
dentietraining training en vervolgens een assessmenttraining plaats. Tijdens de jurisprudentietraining krijg je de in en outs te weten van de zoekmachine Kluwer Navigator. Bij de Assessmentraining krijg je tips en tricks om een assessment succesvol te laten verlopen. De woensdag staat in het teken van workshops en is er de mogelijkheid tot een individueel gesprek met een kantoor naar jouw keuze. De Running Case vindt

donderdag plaats, daarbij ga je eerst naar een advocatenkantoor en vervolgens zal je de mogelijkheid krijgen om te pleiten in het provinciehuis. De week zal worden afgesloten met een etiquettediner, waarbij Damsté jou alles leert over tafelmanieren.

‘Ontwikkel jou soft skills for hard cases onder leiding van grote kantoren, tijdens onze Skills Week!’

Namens de Carrièrecommissie 2021- 2022 wens ik jullie een leuke en leerzame week toe!

Naomi van der Wal
Voorzitter Carrièrecommissie JFV

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan