Beste lezer,
Welkom bij Skills Week 2022!

Lees verder

Het is dit jaar aan ons als Carrièrecommissie om van 12 december tot en met 16 december de tweede editie van de Skills Week te organiseren. De Skills Week is een enorme leerzame week waarin verschillende Soft Skills worden behandeld die wij als juristen in spé goed kunnen gebruiken. Het thema van de Skills Week 2022 is professionaliseer, leer en presteer! Tijdens deze week vol activiteiten zullen jullie alles over Soft Skills te weten komen en hoe je deze kunt toepassen in de praktijk. Op maandag zullen we beginnen met een openingsborrel waar Dhr. K.J. De Graaf een toelichting zal geven over het belang van Soft Skills. Ook zal er op maandag een prijs verloot worden onder alle deelnemers van de week!

Op dinsdag zijn er twee trainingen zijn die je kunt volgen waaronder een Assessmenttraining waar jij erachter komt hoe dit er uit ziet tijdens een sollicitatie. Daarnaast geeft docent Internationaal Recht Dhr. J. Lindeboom een interessante training over het lezen van Engelstalige jurisprudentie. De Kantorendag zal plaats vinden op woensdag waar niemand minder dan onze eigen burgemeester Dhr. K. Schuiling de dag plenair zal openen. Naast verschillende workshops krijgen jullie de kans om via individuele gesprekken kennis te maken met de deelnemende kantoren Bird&Bird, Damsté Advocaten en Kennedy van der Laan. Tussendoor is er de gelegenheid om professionele LinkedIn foto’s te laten maken.

We zullen de dag gezamenlijk afsluiten met een borrel. Op de donderdag vindt de Running Case plaats, hierbij zullen jullie langs gaan bij Dorhout Advocaten en daar een zaak behandelen om deze vervolgens in de Oude Rechtbank Groningen te bepleiten. Als afsluiter van de week vindt er op vrijdag een Etiquettediner plaats bij De Kater waar jullie onder leiding van Damsté advocaten alles te weten komt over etiquette en zakelijke omgangsvormen.

‘Professionaliseer, leer en presteer, tijdens onze Skills Week!’

Namens de Carrièrecommissie wensen wij jullie allemaal een gezellige maar vooral leerzame week toe!

Maarten Hulsegge

Voorzitter Carrièrecommissie JFV Groningen

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan