Kennedy Van der Laan

Wij zijn Kennedy Van der Laan en doen het graag net even anders. Op hoog niveau bedrijven wij advocatuur, maar doen dat met een focus op menselijk- en maatschappelijk welzijn. Een gezonde work-life balance staat bij ons voorop, want je wordt meer dan een advocaat alleen. En je hoeft op niemand lijken, dus draag op kantoor gewoon die jeans met Air Max.

Kennedy Van der Laan is een Amsterdams (multi-niche) advocatenkantoor met 210 medewerkers, waarvan ruim 120 advocaten. Vanuit ons kantoor in de hoofdstad werken wij wereldwijd voor een breed scala aan bekende en onbekende cliënten, van startups tot multinationals. Kennedy Van der Laan is een fenomeen in de technologie-wereld. Zo bedienen wij de grootste techbedrijven op het gebied van privacy, intellectueel eigendom, media en IT. Maar ook in andere markten zijn wij actief, bijvoorbeeld in het arbeidsrecht, gezondheidsrecht en op het gebied van verzekeringen- en aansprakelijkheid.

Workshop skills event JFV Groningen

Als advocaat kom je soms in lastige situaties terecht. Zo moet je cliënten aanspreken op illegaal of onverstandig gedrag, vraagt een (grote) client soms dingen van je die je moreel of ethisch niet kunt verantwoorden of moet je naast juridische hulp ook emotionele hulp bieden. Tijdens onze workshop leer jij om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, en zal jij proberen in lastige situaties tot een goed en helder advies voor je client te komen. We gaan in gesprek over communicatie, beroepsethiek en helderheid in jouw visie.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan