Dag 5

Vrijdag 17 december
Etiquettediner
Lees verder

Tijd: 18:00 tot 20:00 uur
Locatie: De Kater

Op vrijdagavond eindigt de Skills Week met een etiquettediner. Tijdens het etiquettediner leert Damsté de deelnemers over verschillende tafelmanieren. Deze tafelskills zullen later van pas komen tijdens een diner met een (potentiële) werkgever. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om Damsté beter te leren kennen! Op het etiquettediner kun je op een informele wijze met je medestudenten genieten van een heerlijk driegangendiner bij de Kater.

“Good manners mean good business!”

 

Wie vertrouwd is met zakelijke omgangsvormen en etiquette onderscheidt zich als iemand die een blijvende indruk achterlaat. En dat wil je natuurlijk! Tijdens het etiquettediner vertellen we je over de ins en outs van etiquette. Etiquette tijdens recepties en evenementen maar ook etiquette aan tafel. Want weet jij hoe je je glas moet vasthouden tijdens een receptie of waar je je armen/handen moet laten als je iemand te woord staat? En waar staat bij een diner het bordje voor jouw broodje ook alweer? En hoe zat dat nou met het bestek? Allemaal vragen waar je tijdens het etiquettediner een antwoord op krijgt.

De Kater

Bij restaurant De Kater in hartje Groningen kun je heerlijk genieten van een goede lunch of diner, zowel met z’n tweetjes als in een grote groep. Ook om te studeren ben je hier aan het juiste adres, het stijlvolle restaurant beschikt over fijne vergaderruimtes en werkplekken, inclusief koffie en thee. Leuk detail: ook kun je op een mooie zonnige dag bij de Kater terecht om een sloep te huren!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan