Voorwoord

Beste aanstaande rechtenstudent,

Nieuw in Groningen en wil je de stad beter leren kennen of benieuwd naar je mede rechtenstudenten? We hopen je door middel van dit boekje en de introductiedagen meer wegwijs te maken in de stad. Tijdens deze introductiedagen ga je niet alleen recht door de stad, waarbij je het centrum te zien krijgt, maar leer je ook de plekken rondom de stad kennen waar je op een warme zomerdag heerlijk kan vertoeven. Ook ontmoet je de nieuwe mensen uit je werkgroep waarmee je heel wat uurtjes in de collegebanken zal doorbrengen.

De Rechten Introductiedagen zullen dit jaar plaatsvinden op 29 en 30 augustus 2020. Via de website (www.jfvgroningen.nl) kan je je aanmelden voor de Rechten Introductiedagen. Je wordt vervolgens op één van deze twee dagen ingedeeld. Meld je snel aan, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Na je aanmelding word je per mail op de hoogte gehouden van recente ontwikkelingen omtrent de introductiedagen.

Wij als introductiecommissie van de JFV proberen er alles aan te doen deze dag voor iedereen leuk en nuttig te laten zijn. Schroom je daarom ook niet om alles te vragen wat je wilt. Niet alleen voor vragen over de studie, maar ook over studenten- en sportverenigingen kan je bij ons terecht.

Heel veel plezier!

Liefs,

Introductiecommissie 2019/2020

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan