Studieadviseur

Beste student,

Welkom bij de introductie van de Juridische Faculteitsvereniging!
Een mooie manier om alvast kennis te maken met andere eerstejaarsstudenten en met een groep enthousiaste ouderejaarsstudenten.
Een nieuwe tijd is aangebroken; je studententijd. Een bijzondere tijd, waarin je veel gaat leren, nieuwe mensen zult tegenkomen en waarschijnlijk vrienden voor het leven gaat maken. Misschien ga je ook wel op jezelf wonen en voor het eerst ervaren hoe het is om helemaal zelfstandig te zijn. Je studentenleven is een unieke tijd en ik raad je aan om er alles uit te halen wat erin zit!

Natuurlijk kom je (vooral) naar Groningen om rechten te gaan studeren. Dit zal niet altijd even gemakkelijk zijn. Soms zie je door de bomen het bos niet meer, maar na verloop van tijd vallen de puzzelstukjes op hun plaats. Je zult merken dat het recht juist op deze momenten gaat leven en erg leuk is. Mocht het nou toch niet zo lekker lopen en/of heb je te maken met persoonlijke (bijzondere) omstandigheden, zoals ziekte, psychische klachten, familieomstandigheden, een functiebeperking, etc. dan kun je altijd terecht bij de studieadviseur van de faculteit. Wij zijn er speciaal voor jou om je verder te helpen. Je kan ons mailen op [email protected] of maak een belafspraak via de Infobalie op 050-363 5727. Maar schroom in ieder geval niet!

Voor nu wensen wij je veel plezier en succes met het eerste blok!

Hartelijke groet,
Marjolijn Groendijk
Stephanie Hoenders
studieadviseur eerstejaarsstudenten

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan