JFV Bestuur

Beste eerstejaarsstudent,

Op dit moment sta je aan de start van je studententijd! Naast dat dit een enorm leerzame en belangrijke tijd is, staat de studententijd ook bekend als de mooiste en leukste tijd van je leven. Je leert enorm veel nieuwe mensen kennen, ontwikkelt je als persoon en onderneemt grote stappen richting zelfstandigheid. Dit studiejaar heeft natuurlijk een bijzondere start als gevolg van de op dit moment heersende pandemie. Voor de eerstejaarsstudenten zal alles dit jaar net wat anders verlopen dan normaal. Wij snappen dan ook dat dit voor veel vragen en onzekerheid zorgt. Wij hopen je hiermee zo veel mogelijk te helpen en ondersteunen. Door je aan te melden voor de Rechten Introductiedagen verzeker je jezelf in ieder geval van een goede start van je studententijd! Tijdens deze dag maak je kennis met je studiegenoten en leer je de JFV als vereniging kennen. Het is daarom de perfecte manier om je jaar te beginnen. Het belooft een bijzonder gezellige dag te worden met verschillende activiteiten, interessante sprekers en vooral veel plezier met je studiegenoten!

De Rechten Introductiedagen is natuurlijk niet het enige evenement dat de JFV voor jou als eerstejaarsstudent te bieden heeft. Aankomend studiejaar staat bol van activiteiten waar je aan kan deelnemen. Zo zal in september het Studiestartgroep Eerstejaarsdiner en het Openingsfeest plaatsvinden. Daarnaast kan je deelnemen aan de Eerstejaars Pubquiz, Den-Haag-reis, JFV Wintersport en nog veel meer! Daarnaast wil ik je graag uitnodigen op elke maandelijkse borrel in Café de Keyzer. Naast deze befaamde borrels organiseert de JFV eerstejaarsborrels om het einde van de eerste en derde tentamenperiode te vieren! Daarnaast kan je ook actief lid worden van de JFV door in september te solliciteren voor een Eerstejaarscommissie. Op deze manier ben je direct verzekerd van een leuke groep medestudenten waarmee je tal van leuke activiteiten organiseert of bezoekt.

De JFV biedt bovendien veel ondersteuning wat betreft je studie. Om studenten te helpen bieden we samenvattingen, collegeaantekeningen en oefenmateriaal aan in onze JFV Studiewinkel. Daarnaast is er een mogelijkheid om deel te nemen aan diverse tentamentrainingen. Verder ontvang je als lid van de JFV 10% korting op je boeken, don’t forget, op die kleintjes moet je nu letten als student!

Tot slot kun je je aanmelden voor de WhatsAppgroep JFV Groningen Jaar 1 A of B via de QR-code op de Lawbooks flyer. Hierin word je op de hoogte gehouden van allerlei evenementen en kan je ook vragen stellen over de studie. Daarnaast kan je lid worden van de Facebook- groep ‘Eerstejaars rechten RUG 2020-2021. Hierin worden samenvattingen en aantekeningen gedeeld en word je ook op de hoogte gehouden van updates omtrent de studie of JFV. Wil je geen enkele activiteit van de JFV missen? Like dan de JFV Groningen Facebook, volg de JFV Groningen op Instagram en voeg ons toe op Snapchat. Houd daarnaast de website www.jfvgroningen.nl in de gaten.
Voor nu wil ik je in ieder geval een fantastisch en succesvol begin van je studietijd toewensen! Ik hoop je te zien op alle activiteiten van de JFV, om te beginnen met de Rechten Introductiedagen. Tot dan!

Namens het 113e JFV Bestuur,
Lynn Brouwer, Voorzitter

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan