Commissie

Lees verder

V.l.n.r.: Angela Melsen, Joris de With, Charlotte Schuring, Marit Verwilligen, Marijn van Dijk en Moniek Gonera.

Marit Verwilligen is derdejaars student in de bachelor Recht en ICT. Ze is voorzitter van de Commissie JFV CarrièreBoard en is verantwoordelijk voor de deelnemers en spreker tijdens het event. Volgend jaar wil Marit haar bachelor afronden en naar Amsterdam voor haar master ondernemingsrecht of privaatrecht. Ook wil ze een stage gaan lopen bij een kantoor in Amsterdam of Rotterdam.

Charlotte Schuring is derdejaars studente Nederlands recht, afstudeerrichting Juridische bestuurskunde. Ze is dit jaar samen met Moniek verantwoordelijk voor de acquisitie van het Skills Event. Volgend jaar wil Charlotte haar civiel effect vakken behalen en op reis naar Zuid-Amerika.

Moniek Gonera is derdejaars studente Nederlands recht, afstudeerrichting IT-recht. Ze is van plan om volgend jaar naast haar bestuursjaar bij de JFV haar bachelor af te ronden. Verder is Moniek samen met Charlotte verantwoordelijk voor de acquisitie van het Skills Event.


Angela Melsen is op dit moment haar bachelor IT-Recht aan het afronden. Op dit moment loopt ze stage bij AKD en in september zal zij beginnen aan haar master. Samen met Marit is Angela verantwoordelijk voor de sprekers en de deelnemers.

Joris de With is derdejaars student ICT en Recht. Binnen de Commissie JFV CarrièreBoard is hij verantwoordelijk voor de vormgeving samen met Marijn van Dijk. Daarnaast is Joris ook op andere gebieden actief, zo is hij werkzaam bij de Rechtswinkel Groningen en vervult hij de rol voorzitter van het Juridisch Albertiaans genootschap.

Marijn van Dijk is 3e jaars student fiscaal recht. Hij is van plan om volgend jaar de laatste 2 vakken van zijn civiel effect te halen en zijn bachelor filosofie af te ronden. Marijn is samen met Joris verantwoordelijk voor de vormgeving van dit boekje en tevens penningmeester van de Commissie JFV CarriéreBoard.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan