Workshops

In het kader van solliciteren zullen workshops worden gegeven op het gebied van assessment, professioneel spreken en het CV.

Lees verder

 13:50 uur – 15:10 uur: Workshopronde I
15:20 uur – 16:40 uur: Workshopronde II
Workshop Damsté: Sollicitatiegesprekken voeren         

Tijdens het Skills Event op donderdag 15 april 2021 leren wij je de fijne kneepjes van het vak. Wat zijn bijvoorbeeld de gedragsregels tijdens het voeren van sollicitatiegesprekken naar bijvoorbeeld een studentstage, masterclass of jouw droombaan?

De workshop wordt gehouden door twee ervaren collega’s: Anne Harperink, onze manager personeel en organisatie en Charlotte Geels, een van onze arbeidsrechtspecialisten. Beiden geven praktische tips over de do’s en dont’s bij het solliciteren. En of je nu via Zoom of Teams solliciteert of je verschijnt live voor jouw gesprekspartners, een gedegen voorbereiding is 90% van een succesvol sollicitatiegesprek!  Met name het onderdeel sollicitatiegesprek zal uitvoerig worden toegelicht met diverse praktijkvoorbeelden, maar ook wat de rechtspositie  van jou als sollicitant is en hoe je een op maat gesneden brief kunt schrijven zal aan bod komen. Kortom een leuke, inspirerende en interactieve workshop die je niet mag missen!

Workshop Kennedy van der Laan: Praktisch adviseren

”De kunst om de essentie te vangen”

Bij Kennedy Van der Laan bedrijven wij de kunst om de essentie te vangen: vanuit een brede blik op mens, maatschappij en business-context – met diep specialistische juridische kennis – toewerken naar een pragmatisch en ‘to the point’ advies.

Een manier van kijken die je kunt toepassen tijdens een student-stage, maar die ook van meerwaarde zal zijn in jouw verdere juridische carrière.

Wij kijken er dan ook ontzettend naar uit om op donderdag 15 april aanwezig te zijn tijdens het Skills Event van de JFV Groningen.

Workshop Bird & Bird: Sollicitatietraining

Jij weet het zeker! Je hebt die droombaan gevonden en bent vastberaden om te solliciteren. Maar hoe scoor jij die stage/baan?

Tijdens onze sollicitatietraining nemen we jou mee door het gehele sollicitatieproces (van CV, motivatiebrief tot gesprek) en geven we tips & tricks om jouw sollicitatie zo succesvol mogelijk te maken. We besteden hierbij aandacht aan het opstellen van je CV, jouw persoonlijke visite kaartje en proberen je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Na afloop van de workshop is er ook nog de gelegenheid om je CV te laten checken door onze recruiters.

Workshop Dentos: CV-training

Het thema van onze workshop is ‘overtuigingskracht’. We zullen jou de mogelijkheid geven om Dentons beter te leren kennen en kennis te maken met onze collega’s. Daarbij geven we een CV-training en leren we jou relevante gesprekstechnieken die jou helpen bij het opbouwen van jouw loopbaan!

E-assessmenttraining

Steeds vaker vraagt een werkgever sollicitanten om een e-assessment te doen, waarbij je intellectuele vaardigheden worden gemeten. Zo’n assessment bestaat vaak uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Zeker als je nog nooit eerder een assessment hebt gedaan, is het fijn om voorbereid te zijn, zodat je in de toekomst vol vertrouwen je assessment tegemoet gaat! In een assessment-training leer je de tips en tricks om goed voorbereid te beginnen aan een assessment. De workshop wordt verzorgd door Hellotest.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan