Damsté

Damsté advocaten – notarissen is al meer dan 100 jaar geworteld in de regio Twente. Als een van de grootste kantoren in de regio adviseren we ondernemers, instellingen, overheden en particulieren en indien nodig procederen we tot op het hoogste niveau. Dagelijks werken onze specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Gedreven specialisten werken vanuit verschillende expertises nauw met elkaar samen om zo het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen.

Als advocaat of notaris geven we jou de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen voor jezelf te creëren. Of het nu gaat om je vakkennis verder te verdiepen of een nieuw rechtsgebied in de markt te zetten: we helpen je graag op weg! Bij Damsté denken we liever in mogelijkheden dan in de beperkingen van ons kunnen. Zo krijgen we ideeën van de grond, blijven we onze cliënten verrassen en weten we elkaar steeds weer te inspireren en motiveren.

We houden van ons vak en om scherp te blijven geven we je ook de ruimte om afstand te nemen. De juiste balans tussen werk en privé houd je fris en maakt je een betere advocaat of notaris. Tot de praktijkgebieden van Damsté behoren onder andere aanbesteding en mededinging, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouw en vastgoed, cassatie en hoger beroep, erfrecht, familierecht, letselschade, notariaat, ondernemingsrecht en strafrecht.

Contactgegevens

Amsterdam

Prins Bernhardplein 200

1097 JB Amsterdam

Telefoonnummer: +31 (0)20 280 14 00

E-mailadres: [email protected]

Enschede   

Hengelosestraat 571

Postbus 126

7500 AC Enschede

Telefoonnummer: +31 (0)53 484 00 00

E-mailadres: [email protected]

Anne Harperink
Manager personeel en organisatie

Anne is afgestudeerd aan de Sociale Academie Twente en heeft 12 jaar bij Wegener gewerkt als Hoofd PZ. Sinds 2001 is zij werkzaam als manager personeel en organisatie/recruiter bij Damsté en is als staflid medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het kantoor.

Charlotte Geels
Advocaat

Charlotte heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na diverse stages in de advocatuur, heeft zij tijdens haar studie bij Damsté gewerkt als juridisch medewerker. Het voelde voor haar vanaf de eerste dag alsof zij op de juiste plek zat. In juli 2019 is Charlotte beëdigd als advocaat, en sindsdien is zij binnen Damsté werkzaam als advocaat op de sectie arbeidsrecht.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan