Commissie

Lees verder

Volgorde van linksboven naar rechtsonder: Chantal van Huffelen, Kerenne Schuurmans, Demi Altena, Natasja van den Beek, Marije Scholten en Marieke Albarda.

Demi Altena

Demi is voorzitter van de Carrièrecommissie. Ze verwacht dit jaar haar bachelor Nederlands recht af te ronden en wil daarna beginnen aan een Togamaster met de specialisaties straf- en privaatrecht. Naast haar studie is zij op verschillende vlakken actief. Dit wil ze tijdens haar master voortzetten.

Marije Scholten

Marije is penningmeester van de Carrièrecommissie. Op dit moment is Marije bezig met het afronden van haar bachelor Nederlands recht. Volgend jaar is ze van plan het eerste halfjaar in Groningen en het tweede halfjaar in Amsterdam stage te lopen. Daarna wil ze beginnen met een master (Duale) Ondernemingsrecht. Marije is samen met Marieke verantwoordelijk voor de vormgeving en promotie van dit evenement.

Marieke Albarda

Marieke zit in haar laatste jaar van de bachelor Nederlands Recht. Volgend jaar gaat ze eerst een halfjaar studeren in Zwitserland aan de Universiteit van Fribourg. Daarna gaat ze beginnen met een master Strafrecht. Marieke is samen met Marije verantwoordelijk voor de vormgeving en promotie van dit evenement.

Natasja van Den Beek

Natasja is op dit moment bezig met het afronden van haar bachelor Notarieel recht.  Ze is van plan aankomende zomer naar de Randstad te verhuizen, om daar vervolgens een master Notarieel recht te volgen en stage te lopen. Bij dit evenement is Natasja verantwoordelijk voor de dagindeling.

Kerenne Schuurmans

Kerenne zit in de afrondende fase van haar bachelor Nederlands recht. Volgend jaar is ze van plan om naar Amsterdam te verhuizen. Daar gaat ze een master Strafrecht volgen en stage lopen. Samen met Chantal is zij dit evenement verantwoordelijk voor de acquisitie.

Chantal van Huffelen

Chantal zit momenteel in haar laatste jaar van de bachelor IT-recht. Na haar bachelor wil zij een een master Ondernemingsrecht doen. Chantal geeft naast haar studie juridisch advies bij het Kamerbewoners Adviesburo. Samen met Kerenne is zij dit evenement verantwoordelijk voor de acquisitie.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan