Workshops

In het kader van solliciteren zullen workshops gegeven worden op het gebied van assessments, professioneel spreken en het CV.

Lees verder

 14:45 uur – 16:05 uur: Workshopronde I
16:15 uur – 17.35 uur: Workshopronde II
Workshop: Sollicitatiegesprekken voeren

Hoera, je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! Uiteraard is een goede voorbereiding het halve werk: hoe maak je een scan van het bedrijf en de functie, zodat je een goed beeld hebt van de vacature? Welke vragen kun je stellen en verwachten? Hoe ga je om met lastige vragen en hoe stem je jouw lichaamstaal goed af op je gesprekspartner(s). En bovenal: hoe ga jij jezelf verkopen zonder dat je jezelf neerzet als een enorme blaaskaak?

In de interactieve workshop van Damsté zullen ze proberen op al jouw vragen een duidelijk antwoord te geven zodat je jouw kansen op de arbeidsmarkt kunt vergroten. We willen graag weten welke vragen je bezighouden en geven een eerlijk advies zodat je straks optimaal voorbereid het sollicitatiegesprek ingaat. Daarnaast  geven wij je als advocaten ook inzicht in wat werkgevers jou juridisch wel of niet mogen vragen en maken dit duidelijk met allerlei voorbeelden uit de praktijk.

Workshop: Social Styles

In deze training wordt ingegaan op de vier te onderscheiden gedragsstijlen (Social Styles). Hoe herken je deze stijlen? En hoe kun je de kennis van Social Styles in je dagelijkse leven toepassen? Daarnaast kom je er achter wat jouw Social Style is. Leuk, leerzaam en ontzettend toepasbaar in het (werkende) leven! De workshop wordt verzorgd door HVG Law.

Workshop: Sollicitatietraining

Jij weet het zeker! Je hebt die droombaan gevonden en bent vastberaden om te solliciteren, maar hoe scoor jij die stage/baan?

Tijdens onze sollicitatietraining nemen we jou mee door het gehele sollicitatieproces (van CV, motivatiebrief tot gesprek) en geven we tips & tricks om jouw sollicitatie zo succesvol mogelijk te maken. We besteden hierbij aandacht aan het opstellen van je CV, jouw persoonlijke visite kaartje en proberen je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Na afloop van de workshop is er ook nog de gelegenheid om je CV te laten checken door onze recruiters.

Deze workshop wordt verzorgd door Bird & Bird.

Workshop: CV en motivatiebrief.

Moet je dat bijbaantje nu wel of niet op je cv zetten? En hoe stel je een pakkende motivatiebrief op. Hogan Lovells zal een workshop verzorgen waarin je antwoord krijgt op deze vragen. Zo kan jij voortaan een goede eerste indruk maken bij je volgende sollicitatie.

Workshop: Assessments

Careerstarter richt zich op de student die wil starten bij een toonaangevende organisatie voor een traineeship of een startersfunctie. Vaak wordt voor dit soort banen het E-assessment ingezet als selecterend onderdeel. Om sollicitanten hierin bij te staan heeft Careerstarter een training ontwikkeld die in 1 dag de belangrijkste elementen van het E-assessment (Logisch-, Verbaal- en Numeriek redeneren) uitvoerig behandelt. Na afloop van die training ben je niet alleen bekend met de vragen maar ook uitstekend in staat om de juiste strategieën per onderdeel toe te passen voor een maximaal resultaat. Na het volgen van de training heb je een goed beeld van de algemene werking van E-assessments . Daarnaast scoor je significant beter op de behandelde onderdelen. Op de training bij de JFV wordt de algemene werking van E-assessments behandeld, en vervolgens het onderdeel logisch redeneren – figuurreeksen. Wil je meer weten? Kijk op www.careerstarter.nl.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan