Over Damsté advocaten – notarissen

Dagelijks werken we met meer dan honderd specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Gedreven specialisten vanuit verschillende expertises werken nauw met elkaar samen en halen zo het beste in zichzelf en elkaar naar boven.

We geven jou de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen voor jezelf te creëren. Of het nu gaat om je vakkennis verder te verdiepen of een nieuw rechtsgebied in de markt te zetten: we helpen je graag op weg!

We denken liever in mogelijkheden dan in de beperkingen van ons kunnen. Zo krijgen we ideeën van de grond, blijven we onze cliënten verrassen en weten we elkaar steeds weer te inspireren en motiveren.

“We geven jou de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen voor jezelf te creëren.”

We houden van ons vak en om scherp te blijven geven we je ook de ruimte om afstand te nemen. De juiste balans tussen werk en privé houd je fris en maakt je een betere advocaat of notaris.

Wat voor advocaat of notaris wil jij worden?

Anne Harperink
Manager personeel en organisatie

Anne is afgestudeerd aan de Sociale Academie Twente en heeft 12 jaar bij Wegener gewerkt als Hoofd PZ. Sinds 2001 is zij werkzaam als manager personeel en organisatie/recruiter bij Damsté en is als staflid mede verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het kantoor.

Annemiek Schouwink
Advocaat

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan