Commissie

Lees verder

V.l.n.r.: Merel van Vliet, Loi Gawel, Nienke Zwijnepoel, Frans Lunshof, Berber Speerstra en Bas Peper.

Nienke Zwijnepoel

Nienke Zwijnepoel is vierdejaars studente Nederlands recht. Ze is voorzitter van de Commissie JFV CarrièreBoard en samen met Frans verantwoordelijk voor de acquisitie. Na het afronden van haar bachelor gaat ze stage lopen bij De Haan Advocaten & Notarissen en beginnen aan haar master.

Frans Lunshof

Frans Lunshof zit in het derde jaar van zijn bachelor IT-recht. Volgend jaar gaat hij zich inzetten voor zijn medestudenten bij de SOG. Daarnaast zal Frans zijn studie IT-recht afronden. Tevens is Frans penningmeester van de commissie.

Merel van Vliet

Merel van Vliet is tweedejaars studente IT-recht. Volgend jaar is zij van plan haar bachelor af te ronden. Merel is samen met Bas verantwoordelijk voor de dagindeling.

Bas Peper


Bas Peper is derdejaars student IT-recht. Dit jaar is hij samen met Merel verantwoordelijk voor de dagindeling van het Skills Event. Volgend jaar wil Bas aan een master beginnen.

Berber Speerstra

Berber Speerstra is derdejaars studente Nederlands recht. Na het afronden van haar bachelor gaat Berber stage lopen op Curacao. Berber is samen met Loi verantwoordelijk voor de vormgeving van het Skills Event.

Loi Gawel

Loi Gawel zit in het vierde jaar van zijn bachelor Nederlands recht en IT-recht. Na het afronden van zijn bachelor is Loi van plan om te gaan reizen en een stage te lopen. Loi is samen met Berber verantwoordelijk voor de vormgeving.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan