Geachte deelnemer

 

 

Welkom bij het Skills Event 2018!

Lees verder

Beste Deelnemer,

Op donderdag 17 mei vindt de tweede editie van het JFV Skills Event plaats. Door je aan te melden voor het Skills Event heb jij de eerste stap al gezet: tijdens deze dag wordt jou geleerd hoe je het beste uit de verf komt tijdens een sollicitatie. In één middag word je klaargestoomd over hoe je CV er uit moet zien, wat essentiële informatie is voor in je motivatiebrief en hoe je er tijdens het gesprek voor zorgt dat je een indruk achter laat. Kom naar het Skills Event en dare to be excellent! Zorg dat jij zelfverzekerd een sollicitatie in gaat.

De dag wordt afgetrapt met een keynote over presenteren en pitchen, gegeven door Jurjen van der Berg en Roeli de Klein van GORTcoaching. Zij gaan jou leren hoe je het beste in jezelf naar boven haalt en hoe je een goede indruk achterlaat. Tijdens de workshopsrondes lopen de thema’s uiteen van een E-assessmenttraining, professionele mondelinge communicatie, je motivatiebrief tot het gesprek zelf. Tijdens de borrel is er mogelijkheid om de perfecte LinkedIn foto te laten schieten en je CV te laten checken door experts.

“Wij hopen dat je tijdens het Skills Event de nodige tips en tricks krijgt die je kunt gebruiken bij je toekomstige sollicitaties.”

Namens de Commissie JFV CarrièreBoard 2017-2018 wens ik jullie een leuke en leerzame middag toe!

Girthe Kramer
Voorzitter Commissie JFV CarrièreBoard

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan