Kennedy van der Laan
Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam en Eindhoven. Met rond de honderd juridische professionals behoren we tot de top 15 van zelfstandige advocatenkantoren in Nederland.

Sinds de oprichting in 1992 staat Kennedy Van der Laan voor topadvocatuur zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Wij zijn trots op onze boeiende en gevarieerde klantenkring; van start-up tot overheid, van goede doelen organisatie tot multinational. Wij bieden onze cliënten praktisch en kwalitatief hoogwaardig advies. Dit doen onze advocaten in een aantal specialistische rechtsgebieden: Informatietechnologie-  en telecommunicatierecht, Intellectueel eigendoms- en mediarecht, Ondernemingsrecht, Onroerend goed- en bouwrecht, Arbeids- en medezeggenschapsrecht, Verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht en Bestuursrecht.

Hoe werkt dat bij ons?
Dagelijks streven we naar topkwaliteit, maar dat betekent niet dat we afstandelijk zijn of formeel. Integendeel: er heerst bij ons een vriendelijke en open sfeer. Om bij ons te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, dat is zelfs een pré.

Gebruikmaken van je onafhankelijkheid, integriteit en creativiteit en bewust zijn van de wereld om je heen. Bij Kennedy Van der Laan krijg je hiervoor de tijd, en uiteraard word je door een intensieve opleiding van ons eigen kennis- en opleidingscentrum (erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten) begeleid om die tijd goed te besteden. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris plus dertiende maand en een winstdelingsregeling. Je krijgt bij ons 30 vakantiedagen, een pensioenregeling en een fietsregeling. Deeltijdwerken is geen taboe en voor de nodige ontspanning bieden wij je sportfaciliteiten op kantoor, dagelijks gratis lunchen in ons restaurant, maandelijks een stoelmassage én gratis naar de film in het Ketelhuis.

Maak kennis, kom langs!
We snappen dat je ons pas gelooft als je het zelf ervaart. Daarom ben je altijd van harte welkom om met ons kennis te komen maken. We zijn erg nieuwsgierig naar je, dus bel, mail of kom langs.

Kom bijvoorbeeld een keer naar een oriënterende lunch en praat met een enkele advocaten. Je test of onze biologische broodjes echt zo goed zijn als wij beweren en je proeft uiteraard de sfeer. Of kom langs bij één van onze In-housedagen.

Op zoek naar jou!
Wij zijn altijd op zoek naar goede advocaten. Ben je een juridisch talent met gevoel voor maatschappelijke en persoonlijke verhoudingen en beheers je het Nederlands en Engels uitstekend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contact
Ben jij nieuwsgierig naar ons geworden en wil jij ons ontmoeten tijdens één van de activiteiten of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Sascha Heijnen (recruiter) via [email protected] of 0611279296. Kijk voor meer informatie op onze website www.kvdl.nl/werken-bij-ons.

                              

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan