Maak kennis met Dirkzwager
Wij zijn Dirkzwager. Een groot advocaten- en notarissenkantoor met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Bij ons werken 260 medewerkers van wie 120 advocaten en (kandidaat-) notarissen. Wij werken vooral voor grote en middelgrote bedrijven, instellingen en overheden.

Wie zijn wij?
Wij zijn een kantoor waar ambitieuze en gemotiveerde advocaten en (kandidaat-)notarissen op hoog niveau aan juridische dienstverlening doen. Dat doen wij in een mooie omgeving en in een prettig werkklimaat. Met aandacht voor ieders persoonlijkheid en work-life balance. Innovatie en gedrevenheid vinden wij belangrijk.

Actief kennis delen
Actief kennis delen zit in ons DNA. Dat doen wij onder andere door het publiceren van meer dan 1.500 juridische online blogs per jaar. De blogs gaan vaak over actuele ontwikkelingen in de jurisprudentie en de wetgeving. Kijk bij gelegenheid eens op http://partnerinkennis.nl/. Of download onze app ‘KennisBoek’ op je smartphone. Misschien doe je er wel inspiratie op voor een leuk onderwerp voor een paper of scriptie.

Jouw leercurve centraal
Bij Dirkzwager ga je leren, maar vooral ook doen. Je krijgt de kans om een actieve juridische rol te spelen, verantwoordelijkheid te nemen, zelf publicaties te schrijven, workshops te geven en zichtbaar te zijn. We verwachten dat je zelfbewust gaat werken aan het opbouwen van een specialisme, vanuit het perspectief van jouw cliënten. Uiteraard binnen de kaders van onze organisatie en je eigen leercurve. Dat alles doe je binnen één specifieke sectie.

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Ben jij ambitieus? Heb je het zelfvertrouwen en ga je hard aan de slag om de kansen op te pakken die wij bieden? Wil je het beste uit jezelf halen en werken buiten de Randstad? Dan zou je heel goed bij ons kunnen passen.

Kijkje in de keuken
We nodigen je graag uit om een keer écht te komen kijken hoe het is om als advocaat of
kandidaat-notaris te werken. Tijdens een student-stage van (gemiddeld) zes weken kom je erachter wat werken in de praktijk inhoudt en leer je bovendien de cultuur binnen Dirkzwager kennen.

Lukt stage lopen niet, maar ben je toch benieuwd naar Dirkzwager? Kijk voor alle mogelijkheden op www.werkenbijdirkzwager.nl.

Steef Verheijen, onze recruiter en voormalig advocaat, vertelt je ook graag meer. Je kunt hem altijd bellen of mailen.

E: [email protected]
T: 026-353 84 68

Steef Verheijen
Recruiter

 

           

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan