Commissie

Lees verder

V.l.n.r.: Lisan Gerrits, Jurriaan Puijpe, Sara Bakker, Girthe Kramer, Gerjan van der Kamp en Welmoed Vellinga.

Girthe Kramer

Girthe Kramer is derdejaars studente Nederlands recht met afstudeerrichting IT-recht. Ze is voorzitter van de Commissie JFV CarrièreBoard en samen met Gerjan verantwoordelijk voor het goed verlopen van de dag- en de deelnemerindeling. Naast het afronden van haar bachelor gaat ze volgend jaar twee maanden stage lopen bij een advocatenkantoor op Curaçao.

Gerjan van der Kamp

Gerjan van der Kamp zit in de afrondende fase van zijn bachelor IT-recht en wil vanaf september beginnen aan zijn master. Samen met Girthe is hij verantwoordelijk voor de dag- en de deelnemerindeling.

Welmoed Vellinga

Welmoed Vellinga is derdejaars student Notarieel recht. Zij is samen met Jurriaan Puijpe verantwoordelijk voor de acquisitie van het JFV Skills Event. Na haar bachelor wil ze vijf maanden gaan reizen in Zuid-Amerika en daarna stage lopen.

Jurriaan Puijpe


Jurriaan Puijpe is vierdejaars student Nederlands Recht. Dit jaar is hij samen met Welmoed verantwoordelijk voor de acquisitie van het JFV Skills Event. Volgend jaar wil Jurriaan stage gaan lopen en een begin maken aan zijn master in Amsterdam.

Sara Bakker

Sara Bakker is derdejaars studente Nederlands recht. Samen met Lisan is zij verantwoordelijk voor de vormgeving van het Skills Event. Deze zomer is ze van plan haar Bachelor te halen, zodat ze volgend jaar op reis kan naar Zuid-Amerika.

Lisan Gerrits

Lisan Gerrits zit in het tweede jaar van de afstudeerrichting IT-recht. Samen met Sara is zij verantwoordelijk voor de vormgeving van het Skills Event. Zij is van plan om volgend jaar haar derde jaar af te ronden. Hierna wil zij een stage gaan lopen en gaan reizen.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan