Commissie

Lees verder

V.l.n.r.: Laurien Nijenhuis, Jan Bakker, Emmely Schaaphok, Marit Norg, Siegrid Reitsma, Arie Brouwer

Jan Bakker is derdejaars student Nederlands recht en hij heeft dit jaar de functie van voorzitter. Na het behalen van zijn bachelor wil hij graag een tussenjaar nemen om verschillende stages te lopen en zich te kunnen oriƫnteren op zijn master. Met name het staats- en bestuursrecht interesseren hem.

Siegrid Reitsma is tweedejaars studente Nederlands recht. Dit jaar is ze samen met Jan verantwoordelijk voor de sprekers van het congres. Volgend jaar hoopt ze haar bachelor te gaan halen waarna ze een half jaar in het buitenland wil sturen of een stage wil gaan lopen.

Arie Brouwer is een derdejaars student Nederlands recht. Samen met Marit is hij verantwoordelijk voor de acquisitie van het congres. Hierbij hebben ze onder andere het openbaar ministerie binnen weten te slepen. Arie’s interesses liggen vooral op het gebied van het civiele recht en hij hoopt na zijn bachelor een master te gaan doen in Amsterdam of Leiden.

Emmely Schaaphok zit in het derde jaar van de richting IT-recht. Na het afronden van haar bachelor wil ze een bestuursjaar doen of een jaar gaan reizen en stagelopen. Na dit ‘tussenjaar’ wil ze de master gezondheidsrecht of Recht en ICT gaan doen. Emmely is samen met Laurien verantwoordelijk voor de vormgeving en locatie van het congres.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan