Commissie

Lees verder

V.l.n.r.: Tom Harms, Art Vos, Celeste Herwig, Liza Pekel, Jordy Ossendrijver en Vincent de Jong

Liza Pekel is derdejaars studente Nederlands recht. Dit jaar is zij samen met Tom verantwoordelijk voor de sprekers van het congres. Ze hoopt komend jaar haar bachelor af te ronden om vervolgens, na een tussenjaar, hoogstwaarschijnlijk aan de master Privaatrecht te beginnen.

Tom Harms is derdejaars rechtenstudent Nederlands recht. Dit jaar is hij samen met Liza verantwoordelijk voor de sprekers van het congres. Na het behalen van zijn Bachelor wil hij een half jaar in het buitenland gaan studeren en hoopt daarna een wereldreis te maken.

Art Vos is een derdejaars student IT-recht. Hij is samen met Vincent verantwoordelijk geweest voor de organisatie van de workshops. Na het behalen van zijn bachelor is hij van plan om stage te gaan lopen en eventueel vakken van een andere bachelor te volgen. Hij hoopt in dat jaar ook achter de juiste master te komen.

Vincent de Jong is student Notarieel recht. Hij is samen met Art verantwoordelijk geweest voor de organisatie van de workshops. Na het behalen van zijn bachelor wil hij een master Notarieel recht volgen en stages lopen. Zijn interesse ligt voornamelijk in het personen- en familierecht.

Celeste Herwig is derdejaars studente Nederlands recht. Zij is samen met Jordy binnen de Congrescommissie verantwoordelijk voor de vormgeving en locatie. Na het behalen van haar bachelor is ze van een plan een master in Groningen te volgen. Haar interesse ligt voornamelijk bij het strafrecht en het ondernemingsrecht.

Jordy Ossendrijver is derdejaars student Notarieel recht. Hij is samen met Celeste verantwoordelijk voor de vormgeving en is tevens penningmeester. Hij is van plan om volgend jaar een minor te volgen als Filosofie of  Journalistiek. Na dit traject is hij van plan om de master Financieel recht te doen.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan