Commissie

Lees verder

V.l.n.r.: Annemiek van ‘t Hof, Kevin Simmons, Nynke Reilink, Juliette Huijsmans, Stellan Smid, Britt Imholz

Stellan Smid is de voorzitter van de congrescommissie. Samen met Juliette is hij verantwoordelijk voor de sprekers. Hij is derdejaars fiscaal recht student. Na zijn bachelor wil hij graag nog het civiel effect behalen.

Dit is Juliette Huijsmans. Ze vormt samen met Stellan het sprekerskoppel. Ze zit in het derde jaar van Internationaal- en Europees recht. Volgend jaar wil ze IT-recht vakken ernaast volgen. Later wil ze graag bij een Ministerie werken.

Dit is Kevin Simmons. Samen met Nynke organiseert hij de workshops en onderhoudt hij contact met de kantoren. Momenteel zit Kevin in zijn derde jaar met de afstudeerrichting IT-recht. Na het behalen van zijn bachelor wil hij graag de master IT-recht volgen.

Nynke Reilink doet momenteel de bachelor IT-recht. Ze zit in het derde jaar en is samen met Kevin verantwoordelijk voor de acquisitie. Volgend jaar wil zij graag extra vakken volgen en stage lopen. Na haar bachelor wil ze de master privaatrecht en de master IT-recht volgen.

Annemiek van ‘t Hof is derdejaars studente IT-recht. Zij is samen met Britt verantwoordelijk voor de vormgeving van het congres. Na het behalen van haar bachelor wil ze graag stage lopen in het buitenland. Haar interesse ligt voornamelijk bij het straf- en privaatrecht.

Tot slot: Britt Imholz. Ze zit in het derde jaar van haar bachelor met de afstudeerrichting IT-recht. Aankomend jaar wil zij stage lopen en reizen. Haar interesses liggen met name bij het privaat- en ondernemingsrecht.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan