Workshops

Aan de hand van het thema: ‘Breekt nood wet’ worden workshops gegeven waarin verschillende invalshoeken worden belicht met betrekking tot dit onderwerp.

Lees verder

13:30 uur – 14:15 uur: Workshop I
14:30 uur – 15:15 uur: Workshop II
15:30 uur – 16:15 uur: Workshop III
 Workshopronde I

 

  Trip Advocaten & Notarissen

Workshop

Met tachtig juristen, verspreid over kantoren in Assen, Groningen en Leeuwarden, vormt Trip Advocaten & Notarissen de grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland. Wij staan midden in de Noord-Nederlandse samenleving en zijn vertrouwd met de noordelijke cultuur van nuchter pragmatisme en handen uit de mouwen. Nadere informatie over de workshop zal later bekend gemaakt worden.

Patrick Zoeten

Diplomaat

Workshop 

Jurrien van der Horst is a diplomat and thereby works for the Dutch government. He is currently stationed in Bulgaria. The workshop will be about how both the Bulgarian and Dutch governements have handled the COVID-19 crisis – he is also going to talk about his life as a diplomat in general.

Jurrien van der Horst

 

Jeugdbescherming Noord

Workshop 

Jeugdbescherming Noord is een gecertificeerde instelling (GI), die jeugdbeschermings- en jeugdreclasseringsmaatregelen uitvoert in de provincies Groningen en Drenthe. Wij helpen kinderen en ouders als er ernstige problemen zijn rondom opgroeien en opvoeden waar zij alleen niet uit komen. We ondersteunen waar het kan, beschermen en houden toezicht waar dat nodig is.
We begeleiden op verzoek van gemeenten ook gezinnen met complexe problemen om een maatregel te voorkomen. Nadere informatie over de workshop zal later bekend gemaakt worden.

mv. Suzanne Bos en mv. Mieke Inberg

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan