Digitaal congres

Dit jaar gewoon in je kamer, vanaf je laptop

Lees verder

Door de huidige corona-maatregelen is een fysiek congres dit jaar helaas niet haalbaar. Voor het eerst in 31 jaar zal het congres daarom dit jaar digitaal plaatsvinden.

Het plenair gedeelte zal gestreamd worden vanuit het Hitachi Capital Mobility Stadion (hierna: Hitachi stadion). Het Hitachi Stadion is een multifunctioneel complex waar onder andere een bioscoop in zit en de voetbalclub FC Groningen zijn thuisbasis heeft. De voetbal club heeft diverse luxe skyboxen waar rond de 700 mensen plaats kunnen nemen om een voetbalwedstrijd te bezichtigen. In deze  skyboxen zullen de sprekers en de workshopgevers plaatsnemen om met z’n allen te praten en discussiëren over het thema: ‘Breekt nood wet’.

Dit alles kunnen jullie als deelnemers volgen via een webinar. Een webinar is een digitale interactieve live uitzending die via het internet plaatsvindt. De link voor de webinar wordt gestuurd via de e-mail. Via deze link kom je op een startscherm waarbij je meteen in de omgeving van het plenair gedeelte terecht komt. Nadat het plenair gedeelte is afgelopen, kom je automatisch in een ‘break-out room’ waar de workshops zullen plaatsvinden.

Hou je mail goed in de gaten, want een paar dagen van tevoren zou je je aanmelding nog een keer moeten bevestigen.

Ook is er de mogelijkheid voor het gebruiken van polls en een chatfunctie waarbij de deelnemers vragen kunnen stellen aan de sprekers. Hierdoor wordt het een interactief congres!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan