Commissie

Lees verder

V.l.n.r.: Isabelle Cox, Kim ten Hoornboer, Dorien Hillenga, Kim Vrolijk, Marleen van der Meulen, Bo Zwier

Kim ten Hoorn Boer is de voorzitter van de Congrescommissie. Samen met Isabelle Cox is zij verantwoordelijk voor de sprekers en onderhoudt zij het contact met de andere verenigingen. Ze is derdejaars student Nederlands Recht. Daarna wil Kim gaan beginnen aan de master Strafrecht of de Togamaster.

Isabelle Cox is samen met Kim ten Hoorn Boer verantwoordelijk voor de sprekers van het congres. Ze is vierdejaars student IT-recht. Volgend jaar wil ze de master IT-recht beginnen. Naast haar studie is ze vrijwilliger bij de Rechtswinkel Groningen.

Kim Vrolijk is samen met Marleen van der Meulen verantwoordelijk voor de acquisitie van het congres. Zij is derdejaarsstudent Nederlands Recht. Verder is ze werkzaam op een advocatenkantoor als secretaresse. Haar interesses liggen bij het personen-en familierecht en het jeugdrecht.

Marleen van der Meulen is samen met Kim Vrolijk verantwoordelijk voor de acquisitie. Naast haar studie werkt ze bij een deurwaarderskantoor en geeft ze juridisch advies bij Kamerbewoners Adviesburo. Na haar bachelor Nederlands recht wil ze de master Strafrecht gaan doen.

Dorien Hillenga is derdejaars studente Nederlands recht. Zij is samen met Bo Zwier verantwoordelijk voor de vormgeving van het congres. Voor de congrescommissie heeft ze nog twee andere commissies gedaan bij de JFV. Haar interesse ligt voornamelijk bij het straf- en privaatrecht.

Tot slot: Bo Zwier. Samen met Dorien Hillenga is zij verantwoordelijk voor de PR. Zij is derdejaars student Nederlands recht. Daarnaast werkt zij als secretaresse op een advocatenkantoor en doet ze vrijwilligerswerk bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel. Bo ambieert een baan als advocaat.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan