Beste lezer

Op dit moment lees je de allereerste editie van de digitale ‘In Casu’, een primeur.

Lees verder

De ‘In Casu’ is een interactief magazine geworden, vol afbeeldingen, filmpjes en mooie artikelen. Deze editie staat in het teken van de Mediterraan, een actueel thema op verschillende manieren belicht in de artikelen.

Veertien kersverse redacteuren hebben hard hun best gaan voor deze eerste editie. Met trots stel ik aan jullie de redactie voor. Allereerst: Tom van Ogtrop en Iris Nijmeijer, de eindredacteuren. De rest van de redactie wordt gevormd door Jan Willem Volkers, Akkeroos Kremers, Daan van de Kamp, Hannah Meijer, Wessel de Weijer, Emma Hobma, Mirthe Pars, Anita Bekema, Rens Oude Nijhuis, Gido Metz, Tim van den Belt en Jentze Crom. Negen van hen schreven een artikel in het thema Mediterraan.

Je leest in deze editie over actuele onderwerpen zoals de Europese vluchtelingencrisis of de “bed, bad en brood”-kwestie. Daarnaast komen meer interessante onderwerpen voorbij, zoals wat je rechten zijn als je vertraging hebt met het vliegtuig en of er ooit een Europees Openbaar Ministerie zal komen. Je vindt ook een ontroerend interview met een vrijwilligster van Vluchtelingenwerk Noord-Nederland. Maar dat is nog lang niet alles, dus schroom niet om snel door te klikken naar de artikelen.

Op de foto

v.l.n.r.: Hannah Meijer, Gido Metz, Akkeroos Kremers, Wessel de Weijer, Tom van Ogtrop, Nicole Bilderbeek, Iris Nijmeijer, Jan Willem Volkers, Rens Oude Nijhuis, Daan van de kamp, Tim van den Belt, Anita Bekema, Emma Hobma. Niet op de foto: Mirthe Pars en Jentze Crom.

Geniet van deze allereerste editie, Veel leesplezier!

Nicole Bilderbeek
Hoofdredacteur In Casu

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan