Bedrijven- en Instellingendagcommissie

Het grootste recruitmentevenement van het Noorden is de Bedrijven- en Instellingendag (BID). Dit evenement trekt jaarlijks meer dan dertig grote en middelgrote kantoren, bedrijven en instellingen. Op de BID komen ongeveer 200 studenten. Het is dé gelegenheid voor studenten om in één dag kennis te maken met veel verschillende kantoren. De dag begint met een plenair gedeelte waar je je kunt laten inspireren door verschillende sprekers die vertellen over hun eigen loopbaan. Hierna volgen enkele workshops en een banenmarkt.

Gedurende de dag vinden tevens individuele gesprekken plaats tussen kantoren en studenten. ‘s Avonds is er een kantorendiner waar studenten op een informele wijze nog beter kennis kunnen maken met de kantoren. Ten slotte is er uiteraard een afterparty!

De Bedrijven- en Instellingendag vindt plaats in februari. Dit betekent dat de commissie vanaf de zomer tot en met februari druk is met de organisatie van het evenement. De commissie bestaat uit een voorzitter, penningmeester, een acquisitiekoppel en een vormgevingskoppel. Tijdens de sollicitatie zal gevraagd worden welke functie jij denkt dat goed bij je past.

Soort commissie: Ouderejaars

Aantal leden: 6

Intensiviteit: XXXXX

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan