Introductiecommissie

Als je lid wordt van de JFV, kom je de Introductiecommissie direct tegen op het door hen georganiseerde Rechten Introductiekamp. Daarnaast organiseren zij in maart de JFV Wintersport.

De nieuwe Introductiecommissie gaat mee als begeleiders van het introductiekamp dat wordt georganiseerd door hun voorgangers. Op deze manier krijgt de commissie al een goed beeld van wat hun komend jaar te wachten staat. Daarna begint deze commissie in de zomer al met het organiseren van de wintersport.

In het voorjaar en de zomer die daarop volgt, wordt er hard gewerkt aan het Rechten Introductiekamp. Voor de invulling van dit kamp is de commissie erg vrij. De commissieleden bedenken een thema voor het kamp en benutten hun creatieve ideeƫn om het kamp invulling te geven. Voor de deelnemers staat gezelligheid en kennismaken met de medestudenten centraal, maar daarnaast is het introductiekamp ook het moment om de deelnemers voor te bereiden op het studeren.

In het studiejaar zijn de werkzaamheden van de Introductiecommissie goed te combineren met het studeren. De zomermaanden voorafgaand aan het introductiekamp vormen het piekmoment van de commissie.

Soort commissie: Jongerejaars

Aantal leden: 6

Intensiviteit: XXX

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan