Congrescommissie

De Congrescommissie organiseert in samenwerking met verschillende studieverenigingen het Groninger Juristen Congres. Ieder jaar wordt tijdens het congres een juridisch onderwerp belicht. Afgelopen jaar was het thema van het Congres ‘Mens, Markt, Milieu: Waar ligt de balans?’.

Als het thema eenmaal vaststaat gaan twee leden van de Congrescommissie op zoek naar een geschikte dagvoorzitter. Vervolgens schrijven zij verschillende sprekers aan met de vraag of zij een lezing willen verzorgen tijdens het plenaire gedeelte van het congres. Daarnaast gaat het acquisitiekoppel bezig met het benaderen van kantoren. Het acquisitiekoppel onderhoudt het contact met kantoren en organiseert de workshops. Zowel het regelen van sprekers als het organiseren van de workshops doe je in samenwerking met verschillende studieverenigingen. Dit maakt de commissie leuk, uniek en uitdagend. Twee commissieleden zijn verantwoordelijk voor de vormgeving. Zij gaan over het drukwerk en de online promotie. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor het kiezen van een geschikte locatie.

De werklast gedurende het jaar verschilt per functie, maar in de aanloop naar het evenement is iedereen erg druk met de laatste voorbereidingen.

Soort commissie: Ouderejaars

Aantal leden: 6

Intensiviteit: XXXX

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan