Commissie Legal Experience

De Commissie Legal Experience (LEX) is een ouderejaarscommissie en organiseert een veel omvattend project. De LEX bestaat uit kantoorbezoeken, hoorcolleges omtrent een thema en een internationale reis. In het jaar 2022-2023 was het thema ‘Internationale aanpak van zwart geld: Wat te doen tegen witwassen?’ en ging de reis naar Marrakech en Casablanca in Marokko! Afgelopen jaar was het thema ‘Privacy: waar ligt de grens?’ En gingen we met dertig leden naar Washington. D.C.!

Binnen de Commissie Legal Experience zijn twee leden verantwoordelijk voor het thema. Zij bedenken het thema en via de onderwijsdirecteur van de Faculteit krijgen ze een begeleidend docent toegewezen. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het organiseren van de hoorcolleges.

Verder is het acquisitiekoppel binnen de LEX verantwoordelijk voor het organiseren van de kantoorbezoeken, zowel in Nederland als op plaats van bestemming.

Ten slotte zijn twee commissieleden verantwoordelijk voor alle activiteiten op de bestemming. Vanaf het moment van aanstelling in mei zijn zij druk met het zoeken van een geschikte locatie. Wanneer de locatie eenmaal vaststaat gaan zij bezig met het plannen van de dagactiviteiten op locatie. De locatie wordt tijdens de oktoberborrel door middel van een promotiefilm bekendgemaakt.

Soort commissie: Ouderejaars

Aantal leden: 6

Intensiviteit: XXXXX

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan