Skills Event

Deze middag leert jou meer over het sollicitatieproces waar een ieder in terecht komt na de rechtenstudie. De brief, het gesprek, een assesment, een cv-check, het komt allemaal aan bod!

Lees verder

Voor, tijdens en vooral na je studie kom je ermee in aanraking; solliciteren. Iedereen wordt hier mee geconfronteerd en daarom kan je je er maar beter op voorbereiden. Hoe zorg je ervoor dat jij nou degene bent die de werkgever het meest overtuigd van jouw kunnen en zijn? Op de middag die in het teken staat van solliciteren krijg jij antwoorden op deze vragen!

Solliciteren

Solliciteren blijft voor velen een heikel punt. Hoe moet je CV eruit zien? Hoe schrijf je een goede brief? Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek? Hoe gedraag je je tijdens een sollicitatiegesprek? Wat is een assessment?

Al deze vragen zijn belangrijk om voor jezelf beantwoord te hebben voordat je jouw bul in handen hebt en het moment daar is om daadwerkelijk te gaan solliciteren voor een baan! Op het Skills Event is er de mogelijkheid om hier aan te werken. Experts uit de  advocatuur maar ook vanuit daarbuiten zijn een middag lang beschikbaar om jou tips, do’s en dont’s en interactieve workshops te geven.

Solliciteren moet je uiteindelijk toch, waarom je dan niet goed voorbereiden?
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan