Carrièrecommissie

De Carrièrecommissie organiseert komend jaar de Recruitment Tour en de Running Case. Middels deze activiteiten krijg je inzicht in kleine en middelgrote advocatenkantoren en/of juridische instanties in de Randstad, Oost-Nederland of in Noord-Nederland.

Lees verder

Wil jij je breder oriënteren dan alleen op de bekende zuidaskantoren? Ben jij benieuwd naar de werkwijze en de sfeer op kleine- en middelgrote kantoren? Dan zijn de carrière evenementen van de carrièrecommissie echt iets voor jou!
Waarom deze evenementen?

De Running Case en de Recruitment Tour zijn in het leven geroepen om studenten te ondersteunen in een brede beeldvorming van de arbeidsmarkt. Naast de voor de meeste studenten welbekende grote advocatenkantoren zijn er natuurlijk veel meer interessante kantoren en juridische instanties van een kleiner formaat. Jouw taak is om tijdens je studie te proberen te ontdekken waar  jij later het meest op je plek bent. De Running Case en de Recruitment Tour zijn er om jou bij deze keuze te helpen!

26 februari 2021           –        Running Case

30 april  2021                –        Recruitment Tour

Wil jij je breder oriënteren dan alleen op de bekende zuidaskantoren?
Recruitment Tour

Tijdens de Recruitment Tour reis je af naar één of meer steden in Nederland.  Tijdens deze trip bezoek je een kantoor, bedrijf of instelling. Hier krijg je uitleg over het kantoor, de sfeer, de cliënten etcetera. De dag eindigt met het roulerend Recruiment Diner, waar je kennismaakt met nog twee kantoren.

Running Case

Het concept van de Running Case lijkt op het bovenstaande met het grote verschil dat er kantoren, bedrijven en instellingen in Noord-Nederland worden bezocht. Er wordt bezoek gebracht naar twee kantoren. Bij het eerste kantoor zal een casus geïntroduceerd worden en bij het tweede kantoor wordt deze casus gezamelijk opgelost.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan