Voorwoord

 

Lees verder

De JFV Carrière Guide bevat informatie over wat de JFV jou als rechtenstudent te bieden heeft op carrièregebied, zoals evenementen, vacatures, informatie en MyCareer!

Wanneer je net begint met studeren voelt het begin van je carrière ver weg. Toch is dit niet helemaal waar. Het is van belang om je tijdens je studententijd te oriënteren op de arbeidsmarkt. Vooral met de studie rechten kan je veel kanten op, advocaat, jurist,  werken bij het openbaar ministerie, de overheid, het bedrijfleven en ga zo maar door. Omdat de universiteit jou niet klaarstoomt voor een bepaald beroep is het aan jouzelf om uit te zoeken wat bij jou past. De JFV is er om jou te ondersteunen bij dit proces! JFV Carriére biedt allerlei informatie, services en activiteiten aan om jou in contact te brengen met werkgevers.

De Recruitment Tour, de Bedrijven- en Instellingendag, het Skills Event, My-Career en nog veel meer. Voor eerstejaarsstudenten wordt onder andere een eerstejaarsworkshop georganiseerd op de Bedrijven- en Instellingendag en bestaat de mogelijkheid om mee te gaan op de Den Haag-reis en de Brussel/Leuven-reis. In de Carrière Guide vind je informatie over de mogelijkheden die de JFV jou biedt om goed voorbereid op de arbeidsmarkt te verschijnen.
Kijk voor meer informatie over solliciteren, werkgevers, stages en vacatures op www.jfvcarriere.nl. Begin op tijd en zorg dat jij die droombaan krijgt die bij jou past!

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben ben ik altijd bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 050-3635783.

Katja Lenting
Commissaris Carrière

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan