JFV CarrièreBoard

Wat is JFV CarrièreBoard en
wat heeft het jou te bieden?

Lees verder

JFV Carrière is een service van de JFV Groningen die zich richt op de oriëntatie en voorbereiding op de carrière van de Groningse rechtenstudent.

JFV Carrière is al jarenlang de service van de JFV Groningen die online, maar ook via evenementen jou de mogelijkheid biedt om je te oriënteren en voor te bereiden op jouw carrière!

Kantoorprofielen
Op www.jfvcarriere.nl kan je in alle rust de kantoorprofielen van meer dan 45 kleine, middelgrote en grote kantoren, bedrijven en instellingen bekijken. Op deze manier kan je je op een laagdrempelige manier inlezen in een groot aantal mogelijke werkgevers.

Direct contact
Voor meer direct contact met werkgevers staan er op de website onder het kopje ‘Events‘ Business Courses, Masterclasses, carrièregerelateerde evenementen en andere recruitmentevenementen.

Stages- en Vacatures
Ook voor stages en vacatures kan je terecht op de website. Zoek naar kantoren waar je open sollicitaties kan doen of kijk naar concrete vacatures voor stages of banen!

Bekijk hieronder de JFV Commercial!

Blogs
Maandelijks wordt er een blog gepost op de website. In deze blogs staat onder andere informatie over de sollicitatiebrief, het Curriculum Vitae, assesments en het sollicitatiegesprek. Zo ga je goed voorbereid het sollicitatiegesprek in!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan