Skills Week

professionaliseer, leer en presteer

Lees verder

Openingsborrel 

De Skills Week trapt af met een openingsborrel in Café de Keyzer. Kars de Graaf zal dan het belang van soft skills benadrukken en vervolgens zal de voorzitter van de Carrièrecommissie de week met jullie doornemen. Verder wordt ook de prijs bekend gemaakt, die valt te winnen tijdens de Skills Week. De prijs wordt verloot onder alle deelnemers. Mocht je nou bij meerdere dagen aanwezig zijn, dan maak je meer kans. Ga dus vooral naar zo veel mogelijk dagen!

Trainingendag

Tijdens de trainingendag worden twee trainingen verzorgd. Allereerst kun je deelnemen aan de assessment training. Een assessment training is een training die is bedoeld om jouw persoonlijke kwaliteiten te peilen. De uitslag wordt vaak naast je cv en cijferlijst gelegd en steeds meer kantoren werken met een assessment test. Door dit meermalen te oefenen weet je zeker dat je hier goed op zal scoren! Neem vooral een kijkje op onze website voor meer informatie over assessment trainingen en de kortingscode, die de JFV aanbiedt.

De volgende training is een jurisprudentie training en in het bijzonder een training in het lezen van jurisprudentie van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. In verband met het aankomende tentamen Recht van de Europese Unie is het van belang dat je goed weet hoe zulke uitspraken in elkaar zitten en te lezen zijn.

Kantorendag 

Op woensdag 14 december vindt de kantorendag plaats in de Euroborg te Groningen. Tijdens deze dag krijg je workshops van verschillende kantoren omtrent soft skills. Zo geven ze workshops over sollicitaties, onderhandelingen en pleiten. Verder gaan de kantoren nog met elkaar in gesprek over interessante stellingen, zodat jij de kantoren beter kan leren kennen. Tot slot kun je gratis professionele LinkedIn foto’s laten maken!

Running Case 

Donderdag 15 december krijg je de mogelijkheid om met een groep studenten een kantoor in Groningen te bezoeken. Vervolgens ga je met de medewerkers van het kantoor aan de slag met een casus uit de praktijk. Dan tot slot, ga je de zaak bepleiten in de Oude Rechtbank.

Etiquettediner

Als afsluiting van de Skills Week vindt het etiquettediner plaats op vrijdag 16 december. Tijdens dit diner krijg je een presentatie van een advocatenkantoor over etiquette tijdens bijvoorbeeld een borrel of een diner. Daarnaast krijg je ook de kans om tijdens het diner kennis te maken met medewerkers van het kantoor.

12 december – Openingsborrel

13 december – Trainingendag

14 december – Kantorendag

15 december – Running Case

16 december – Etiquettediner

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan