Bedrijven- en Instellingendag

Lees verder

Wil jij je oriënteren op de arbeidsmarkt en kennismaken met potentiële werkgevers?

Meer dan 30 werkgevers komen vanuit heel Nederland naar het grootste recruitmentevent van Noord-Nederland: de Bedrijven- en Instellingendag. Op 10 februari 2023 staan de advocatuur, het bedrijfsleven, de overheid en andere instellingen weer klaar om kennis te maken met jou!

Middels een plenair gedeelte, workshops, individuele gesprekken, de banenmarkt en een kennismakingsdiner maak jij kennis met verschillende werkgevers. Oriënteren en netwerken staat gedurende deze dag centraal.

De Bedrijven- en Instellingendagcommissie organiseert het grootste recruitment event van Noord-Nederland voor de rechtenstudent. Tijdens dit evenement krijg je de mogelijkheid om in contact te komen met meer dan 30 kantoren, bedrijven en instellingen. Er zullen naast advocatenkantoren ook niet-advocatuur partijen aanwezig zijn, zoals bedrijven en overheidsinstellingen. Dit is dus de uitgelezen kans om je te oriënteren op toekomstige werkgevers.

Voor eerstejaars studenten begint de dag met een eerstejaarsworkshop verzorgd door TRIP Advocaten Notarissen. De BID is namelijk niet alleen een evenement voor studenten die in hun afrondende fase zitten van hun studie. Hoe eerder jij begint, hoe beter jij na het afstuderen een keuze kan maken wat betreft jouw carrière. Je bent als eerstejaarsstudent dan ook van harte welkom om de rest van de dag na de eerstejaarsworkshop mee te doen!

De dag zal officieel beginnen met het plenaire gedeelte. Tijdens dit gedeelte zullen interessante sprekers de dag aftrappen.

Daarna zullen de deelnemende kantoren, bedrijven en instellingen verschillende workshops verzorgen. Lees je voorafgaand aan het evenement goed in, zodat je een weloverwogen keuze kan maken voordat je jezelf opgeeft voor een bepaalde workshop.

Tijdens de dag vindt ook een banenmarkt plaats. Alle deelnemende partijen staan dan opgesteld om al jouw vragen te beantwoorden en kennis te maken!

De dag wordt afgesloten met een diner met tien verschillende kantoren. Tijdens het diner zul je na elke gang rouleren. Zo kun jij met verschillende kantoren kennis maken op een laagdrempelige wijze.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan