Beste lezer,

Lees verder

De JFV Carrière Guide bevat informatie over wat de JFV jou als rechtenstudent te bieden heeft op carrièregebied, zoals evenementen, vacatures en MyCareer!

Je studeert momenteel aan een van de beste rechtenfaculteiten van Nederland. Dat betekent dat je op een hoog academisch niveau wordt meegenomen door veel verschillende rechtsgebieden. Welk rechtsgebied past bij jou en waar wil je later gaan werken? Dit zijn, zeker in het begin van je studie, nog lastige vragen om voor jezelf te beantwoorden. Het is fijn dat je zoveel keuze hebt, maar het kan ook lastig zijn.

Als je straks je studie hebt afgerond kun je dus veel verschillende kanten op. Zo kun je de advocatuur of het bedrijfsleven in. Verder kun je bij een overheidsinstelling werken of bij een NGO. En dit is lang niet alles. Kortom, dit betekent dat je bepaalde keuzes moet maken en om een weloverwogen keuze te kunnen maken en je klaar te stomen voor het werkveld bestaat JFV Carrière.

De JFV probeert jou alle handvatten aan te reiken die jij nodig hebt om te oriënteren, praktiseren en netwerken. Dit zijn dan ook achtereenvolgens de drie carrière pijlers. De pijlers zullen in de verschillende carrière evenementen terug komen. De pijlers staan soms afzonderlijk centraal en soms tezamen.

Het initiatief ligt dit jaar bij jou. Het is jouw taak om dit jaar met de drie carrière pijlers in je hand mee te doen met verschillende evenementen, kantoren dagen, op werkgevers af te stappen en jezelf te ontwikkelen.

JFV Carrière biedt allerlei informatie, faciliteiten en evenementen aan om jou in contact te brengen met verschillende toekomstige werkgevers. In deze Carrière Guide vind je alle informatie over de mogelijkheden die de JFV biedt zodat jij uiteindelijk goed voorbereid op de arbeidsmarkt verschijnt: georiënteerd, gepraktiseerd en genetwerkt.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan ben ik altijd bereikbaar via: [email protected] of telefonisch op 050-3635783.

Hidde Faber

Commissaris Carrière

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan