JFV Katern

 

 

Lees verder

De maand mei is in volle gang! Dit betekent het laatste blok van het collegejaar, de laatste In Casu en daarmee ook het laatste JFV Katern van mijn hand. Ik neem je graag nog één keertje mee in de activiteiten die hebben plaatsgevonden de afgelopen maand en de evenementen die ons nog te wachten staan!

Afgelopen tijd is er namelijk genoeg gebeurd binnen de JFV. Zo stroomde op donderdag 21 april de Lutherse Kerk vol met rechtenstudenten voor het JFV Symposium. Prof. dr. John Morijn en Ewout Genemans kwamen spreken over het thema ‘Geopolitieke spanningen in Oost-Europa: Tussen conflict en waarheid’. De deelnemers hebben meer geleerd over de huidige situatie in Oekraïne en de sancties die worden opgelegd aan Rusland. Ook hebben zij een inkijkje gekregen in het leven van Ewout Genemans die voor zijn programma’s dit oorlogsgebied bezocht.

Een week later namen op maandag 25 april studenten plaats in Pathé voor het JFV Filmcollege. De film ‘After Yang’ werd getoond en mr. Pepijn Tukker gaf een college over artificial intelligence. Verderop in de week trokken de meest sportieve leden van de JFV hun hardlooptenues aan voor het startschot van de Batavierenrace. Door mee te doen aan de grootste estafetteloop ter wereld hebben wij met een groep van 25 studenten €1200 opgehaald voor het KW en is er natuurlijk een hartstikke mooie tijd neergezet!

De maandag erop stond de Goede Doelencommissie alweer klaar om geld op te halen voor een ander goed doel, namelijk het WNF. Gehuld in panter, zebra en giraffe outfits dronken onze leden tijdens de Algemene ledenborrel meer dan €100 bij elkaar voor het goede doel en won degene met de beste outfit een knuffel van het WNF!

Ondanks dat we al bijna richting het einde van het collegejaar gaan staan er nog twee evenementen te wachten: het JFV X MARUG Festival en de Algemene Ledenvergadering.

Nu dit het laatste JFV Katern van mijn hand is wil ik graag onze actieve leden bedanken voor de inzet die zij het afgelopen jaar hebben getoond om alle activiteiten van de JFV  een groot succes te maken. Daarnaast hadden we natuurlijk niet zonder onze leden gekund. Door jullie deelname en flexibiliteit het afgelopen jaar hebben we weer de leukste evenementen neer kunnen zetten!

Ik hoop dat de JFV jou het afgelopen jaar heeft geholpen in jouw sociale leven, studie en/of carrière en we zien je natuurlijk graag snel weer terug bij de JFV!

Hartelijke groet,

Namens het 114e Bestuur van de JFV Groningen,

Margot van der Marck
Voorzitter

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan