JFV Carrière

 

 

Lees verder

Het collegejaar vliegt voorbij… Weet jij al wat je volgend jaar wil gaan doen? Ga je het recht in de praktijk brengen middels een stage of wil je eerst een masterclass volgen om een advocatenkantoor beter te leren kennen? De tip die ik je mee wil geven is: kijk alvast om je heen! Oriënteer je op alle carrièremogelijkheden zodat jij succesvol aan je volgende carrière fase kan beginnen. Wil je volgend jaar stage lopen, dan adviseer ik je om nu al te informeren bij advocatenkantoren wanneer zij eventueel plek hebben. Twijfel je nog tussen bepaalde kantoren? Schroom niet om met meerdere recruiters contact op te nemen, zodat jij uiteindelijk een weloverwogen keuze kan maken. Houd jfvcarriere.nl in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van het actuele aanbod van evenementen, vacatures, business courses en masterclasses!

MyCareer

Hoe weet je of jouw competenties en ambities passen bij een kantoor? En hoe weet je of een kantoor voldoet aan de eisen die jij stelt aan een werkgever? Hiervoor heeft de JFV MyCareer ontwikkeld. Dit is een matchingsysteem zodat jij zicht krijgt op welke werkgever bij jou past. Hoe werkt dit precies? Je vult een lijst in over jouw eigen competenties en over wat jij zoekt in een werkgever. Als jij bijvoorbeeld een juridische bijbaan hebt of stage hebt gelopen, kan dit allemaal meespelen. Verder kun je bijvoorbeeld aangeven in welke rechtsgebieden je interesse hebt en of je liever bij een groot of juist iets kleiner kantoor werkt. Wanneer je alles hebt aangevinkt, rolt er automatisch een top 3 uit het systeem.

Alumni

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om als advocaat bij een Zuidaskantoor te werken of wil jij juist meer weten over het werk als bedrijfsjurist? Om antwoord te krijgen op je vragen kun je contact opnemen met een alumnus van de JFV. Check hier wie onze alumni zijn en schroom niet om gebruik te maken van ons netwerk van alumni!

Recruitment Tour 

Het laatste carrière gerelateerde evenement van dit jaar is de Recruitment Tour. Dit evenement vindt plaats op donderdag 12 mei. Samen met een groep studenten ga je in de middag langs een kantoor in een andere stad. Tijdens dit kantoorbezoek zal jou meer verteld worden over deze werkgever. In de avond vindt een roulerend recruitment diner plaats waar meerdere advocatenkantoren zullen aanschuiven. Je krijgt een driegangendiner voorgeschoteld en kunt ondertussen kennismaken met verschillende medewerkers van kantoren. Binnenkort volgt meer informatie over dit evenement!

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan