Beste lezer

Lees verder

Na de gebeurtenissen van de afgelopen tijd kunnen wij, als redactie, ook niet meer om het onderwerp heen. De beelden van Parijs staan nog vers in ons geheugen gegrift en dagelijks worden we met meer verschrikkingen geconfronteerd. Daarom staat deze editie van de In Casu in het thema dat ons allen in zijn greep houdt: Terreur.

In deze editie kunt u onder andere lezen over de privacy in Nederland. In Nederland zijn we gesteld op onze privacy, maar wat nu als we een deel van onze privacy opofferen om daarmee wellicht een veiligere samenleving te creëren? Hoe staan Nederlanders hiertegenover en hoe zien de juridische instrumenten die zo’n veiligere samenleving zouden moeten vormgeven er uit? Ook zullen we uitwijken naar het verre Somalië, een land waar terreurbeweging Al-Shabaab huishoudt.

Hier verliest een vader zijn dochters door Amerikaanse raketten die zijn afgevuurd op basis van Nederlandse informatie. Zit hier nog een staartje aan voor Nederland? Tot slot is de column van deze maand in zekere mate opgedragen aan Hilary Clinton, met een zeer scherpe en persoonlijke boodschap aan deze pittige tante.

Dit waren slechts enkele voorbeelden van de artikelen van deze editie. Er is door onze redactie hard aan gewerkt en mij rest niets anders dan u, als lezer, veel leesplezier toe te wensen!

Geniet van alweer de tweede editie, veel lees plezier!

Tom van Ogtrop
eindredacteur In Casu

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan