Kantoorspecial

Dirkzwager advocaten & notarissen

Werken bij Dirkzwager advocaten & notarissen is werken bij een toonaangevend kantoor.

Lees verder

Dirkzwager advocaten & notarissen heeft drie vestigingen in Arnhem (twee keer) en Nijmegen en ruim 260 medewerkers. Het niveau van dienstverlening is hoog en past bij die toonaangevende positie. Dat geldt voor de adviezen, de service en de efficiëntie van handelen. Dirkzwager werkt op hoog juridisch niveau voor grote en middelgrote bedrijven, overheden, instellingen en particulieren, met een fijngevoelige antenne voor de persoonlijke aspecten van een zaak; voor de mens achter de cliënt.
Kennis delen

Actief delen van kennis zit in ons DNA. Dat gebeurt o.a. via de workshops van de Dirkzwager Academy, een openbare juridische bibliotheek en de publicatie van meer dan 1.500 juridische online artikelen per jaar. Deze artikelen worden geschreven door de ruim 120 juristen van Dirkzwager en bestaan uit opiniestukken, jurisprudentie en visies op wetswijzigingen en –ontwikkelingen die voor onze relaties interessant zijn.

Deze artikelen worden gepubliceerd op ons kennisplatform www.partnerinkennis.nl en worden aangeboden in een speciaal voor onze doelgroep ontworpen app genaamd KennisBoek. Deze app is gratis te downloaden in de officiële Apple store. Met de app wordt de specifieke informatiebehoefte van de lezer vervuld. Gebruikers van de App kunnen het aanbod van juridische kennis personaliseren door aan te geven in welke rechtsgebieden zij geïnteresseerd zijn en ontvangen automatische nieuwsupdates. Een uitgebreide demo van deze app is te vinden op: www.kennisboek.nl.

In het verlengde van dit Nederlandstalige juridische kennisplatform heeft Dirkzwager in samenwerking met de internationale alliantie van advocatenkantoren in Europa, Trans-European Law Firms Alliance (TELFA) ook een Engelstalig juridische platform www.legalknowledgeportal.com en bijbehorende kennis app “Global Law” ontwikkeld.

Deze Engelstalige app maakt het vanaf heden voor iedere internationale onderneming mogelijk om wereldwijd kennis te vergaren over juridische zaken. De app geeft internationaal opererende ondernemingen toegang tot relevante informatie over wet- en regelgeving in de markten waarin zij zakendoen. Ongeveer 70 aangesloten advocatenkantoren in Europa, Amerika en de BRIC-landen, waaronder de bij advocatennetwerk USLAW aangesloten kantoren uit de VS, Canada en Zuid Amerika leveren in de app kennis over hun eigen jurisdictie. Het aantal aangesloten kantoren breidt zich voortdurend uit. Dirkzwager is verantwoordelijk voor de redactionele bijdragen uit Nederland. De app Global Law kan gratis worden gedownload via de officiële Apple store onder de naam “Global Law” of via de website www.legalknowledgeportal.com.

Opleiding en stage

Als advocaat of kandidaat-notaris krijg je bij Dirkzwager een uitstekende opleiding met tegelijkertijd een boeiende en leerzame praktijk in sectieverband. Heb je je rechtenstudie nog niet afgerond, maar wil je al wel praktijkervaring opdoen? Dirkzwager biedt je de kans om op een ongedwongen manier kennis te maken met de advocatuur of het notariaat. Tijdens een studentstage van (gemiddeld) zes weken kom je erachter wat werken in de praktijk inhoudt en leer je bovendien de cultuur binnen Dirkzwager kennen.

Altijd op zoek naar talent

Wij zijn altijd op zoek naar betrokken advocaten en kandidaat-notarissen met goede studieresultaten, professionaliteit en een nuchter aanpak. Indien je geïnteresseerd bent in een baan bij Dirkzwager, stuur ons dan een sollicitatiebrief met motivatie, voorzien van curriculum vitae, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen en/of referenties.

Dirkzwager advocaten & notarissen
t.a.v. mevrouw P.F. (Petra) Kiphardt, manager P&O
Postbus 3045
6802 DA ARNHEM
T: (026) 353 83 33
[email protected]
www.werkenbijdirkzwager.nl

download-dirk

Je kan niet alles zelf weten, dat snappen we bij Dirkzwager. De KennisBoek App is hét antwoord op al je juridische vragen. Met de mogelijkheid om deze af te stemmen op jouw persoonlijke informatiewens. Daarnaast biedt KennisBoek ruimte voor interactie. Zo kun je reageren op artikelen, deelnemen aan groepsdiscussies en content eenvoudig delen via social media. En dat allemaal in een fraaie App, waar je snel en makkelijk doorheen bladert. Interesse in de App?

Kijk snel op www.kennisboek.nl

dirkzwager

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan