Voorwoord

Lees verder

Márcia de Oliveira
Voorzitter Congrescommissie

Met trots presenteren wij het thema van het 34e Groninger Juristen Congres: ‘BrAIght Future: verandert AI de regels van het recht?’ Op vrijdag 19 april zullen wij gezamenlijk proberen een antwoord te vinden op deze vraag. Deze dag belooft een fascinerende ontdekkingsreis te worden, waarin we samen de impact van kunstmatige intelligentie op de juridische wereld zullen verkennen. Het belooft een zeer interessante dag te worden!

Onze commissie heeft voor dit congres een bijzondere spreker weten te regelen, genaamd Tedx-spreker Aaron Mirck. Hij is een expert op het gebied van technologie en geeft inspirerende lezingen en keynotes over AI, productiviteit en digitale etiquette.

Het programma zal van start gaan met een plenair gedeelte, gevolgd door twee rondes van masterclasses die dieper ingaan op specifieke deelonderwerpen met betrekking tot het thema. Deze masterclasses worden verzorgd door verschillende kantoren, bedrijven, instellingen, hoogleraren en experts. Tijdens de pauzes krijgen jullie de gelegenheid om individuele gesprekken aan te gaan met de aanwezige kantoren.

Tot slot zal er een levendig panel plaatsvinden, waarin hoogleraren en experts met elkaar in discussie gaan over verschillende stellingen met betrekking tot het thema. Na afloop van het panel sluiten we de dag gezamenlijk af met een informele borrel.

Wij zijn ervan overtuigd dat het een bijzonder en leerzame dag zal worden en kijken er dan ook naar uit om jullie allen te verwelkomen.

Laten we samen een weg banen naar een ‘BrAIght Future’ voor de juridische wereld!

Namens de Congrescommissie 2023-2024 wens ik jullie een interessante en leerzame dag toe!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan