Deelnemende verenigingen
Lees verder

Dit jaar hebben de JFV en LISA de handen wederom ineen geslagen om samen te werken bij het Groninger Juristen Congres. LISA Groningen is de IT-recht studievereniging. Het maakt niet uit of je daadwerkelijk IT-recht studeert of dat je een andere richting hebt gekozen. Iedereen is welkom en gezellig is het altijd, maar affiniteit met IT en recht hebben we natuurlijk wel!

In een wereld waar AI meer en meer aan terrein wint, is het belangrijk om de werking en de juridische gevolgen ervan te begrijpen. Om AI goed te kunnen toepassen in het juridisch werkveld is het van groot belang om duidelijkheid te scheppen. Welke AI is geschikt om toe te passen in het juridisch werkveld? En wat zijn de voor- en nadelen van de toepassing van AI in het juridisch werkveld? Hoe zit het dan met de wet- en regelgeving omtrent de toepassing van AI? Tijdens het Congres hopen wij jullie antwoord te kunnen geven op deze belangrijke vragen.

Nexus is a student association managed by and for International and European law students at the University of Groningen. Founded in 2009 by students of the LLB Programme, Nexus organizes academic, social, and professional events to further career opportunities and bring law students together.  It is the only student association focused on English-taught law programmes with an emphasis on International and European Law.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan