Congrescommissie

Lees verder

Hoi! Ik ben Márcia de Oliveira en ik zit nu in mijn derde jaar van de bachelor met als afstudeerrichting Nederlands recht. Ik ben de voorzitter van de Congrescommissie en samen met mijn commissie organiseren we het Groninger Juristencongres 2024. Mijn taken binnen de commissie zijn vooral het leiden van de vergaderingen, het contact onderhouden met de andere studieverenigingen en het ondersteunen waar nodig bij mijn commissiegenoten. Samen met mijn commissie kijken we enorm uit naar het congres en kunnen we niet wachten om deze dag samen met jullie te beleven!

Mijn naam is Tijn Bosma en ik ben derdejaars notarieel rechtenstudent. Als penningmeester binnen de Congrescommissie houd ik het toezicht op het beheer van het budget voor het congres. Daarnaast onderhoud ik de contacten met onze evenementlocatie, de Euroborg, zodat de hele middag ter plekke soepel zal verlopen. Het belooft een fantastische middag te worden!

Ik ben Marjolijn Doornwaard en ik zit nu in het derde jaar van mijn bachelor Nederlands Recht. Binnen de Congrescommissie heb ik de functie acquisitie. Dit houdt in dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor het onderhouden van contacten met de kantoren, instellingen en sprekers. Ik hoop jullie 19 april allemaal te zien op het congres!

Hoi! Ik ben Luc Zwiep, derdejaars bachelor student rechtsgeleerdheid en ik ben dit congres samen met Marjolijn verantwoordelijk voor de acquisitie. Denk hierbij aan contact onderhouden met kantoren onderhouden en een leuke goodiebag voor jullie regelen! Ik heb zin om jullie 19 april te mogen verwelkomen op het congres! Tot dan!

Mijn naam is Chris Hermsen, Ik zit op dit moment in mijn derde jaar van mijn bachelor rechtsgeleerdheid. Mijn functie binnen de congrescommissie is het vormgeven van het congres. Dat houdt concreet in dat ik mij bezig houdt met de online en fysieke promotie. Houd de socials goed in de gaten en tot op het congres!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan