Deelnemende verenigingen
Lees verder

Dit jaar hebben de JFV en LISA de handen wederom ineen geslagen om samen te werken bij het Groninger Juristen Congres. Bij LISA Groningen heeft iedereen de gemeenschappelijke deler dat ze IT-recht erg interessant vinden. Het maakt niet uit of je daadwerkelijk IT-recht studeert of dat je een andere richting doet, maar je wel affiniteit hebt met IT-recht. Iedereen is welkom!

Op het eerste gezicht heeft de balans tussen mens, markt en milieu weinig met IT-recht te maken, maar niets is minder waar. In een circulaire economie worden producten steeds langer gebruikt. Hoe zit het dan met het bewaren en doorsturen van gegevens van consumenten? Mag een fabrikant dit doen? En zo ja, onder welke voorwaarden? Op deze vragen hopen wij jullie antwoord te kunnen geven tijdens dit congres. Wij wensen jullie een hele leuke een leerzame dag toe!

Enactus Groningen is hét platform voor sociaal ondernemerschap binnen Groningen. Studenten van Enactus Groningen zien kansen om sociale, economische en ecologische problemen op te lossen door middel van ondernemerschap. Het doel van de ondernemingen is om een waarneembaar positieve impact te hebben op de lokale omgeving.

Nexus is a student association managed by and for International and European law students at the University of Groningen. Founded in 2009 by students of the LLB Programme, Nexus organizes academic, social, and professional events to further career opportunities and bring law students together.  It is the only student association focused on English-taught law programmes with an emphasis on International and European Law.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan