Congrescommissie

Lees verder

Mijn naam is Lilith van der Stelt en dit jaar ben ik de voorzitter van de Congrescommissie. Momenteel volg ik de bachelor Rechtsgeleerdheid in de afstudeerrichting IT-recht. Mijn interesses liggen op het gebied van Strafrecht en Ondernemingsrecht. Samen met de commissie heb ik maanden naar dit congres toegewerkt en ik hoop dat jullie het congres met net zo veel plezier volgen als dat wij hebben gehad in de voorbereiding hiervan.

 

 

Mijn naam is Bas Timmerman en dit jaar heb ik het voorrecht om mij te ontfermen over het financiële reilen en zeilen van de Congrescommissie. Als derdejaars Notarieel recht student interesseer ik mij (onder andere) zeer in het Ondernemingsrecht en de maatschappelijke aspecten die hierbij komen kijken. De afgelopen maanden hebben wij naar een congres toegewerkt die wij zelf ook leerzaam, interessant en bovenal leuk zouden vinden. Hopelijk geldt dat ook voor jullie.

Mijn naam is Sjoerd Talitsch, ik ben 20 jaar oud en verzorg dit jaar de acquisitie van het Groninger Juristen Congres. Momenteel zit ik in het derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid in de afstudeerrichtingen Nederlands Recht en Juridische Bestuurskunde. Ik ben dan ook met name geïnteresseerd in hoe de overheid maatschappelijk ondernemen kan stimuleren. Ik wens jullie een prettig en leerzaam congres toe!

Mijn naam is Lindgerd Pauwels en dit jaar heb ik deel mogen uitmaken van het acquisitieduo van de Congrescommissie. Als derdejaars Juridische Bestuurskunde student heb ik met enorm veel plezier en af en toe een beetje gezonde stress samen met mijn commissie keihard gewerkt om een spetterend Groninger Juristen Congres neer te zetten. Met ons thema Mens, Markt en Milieu ga ik er van uit dat het een ontzettend leerzame dag gaat worden met interessante sprekers, educatieve masterclasses en een vurig discussiepanel. Veel plezier allemaal!

Mijn naam is Thomas Flik en ik maak deel uit van het vormgevingsduo van het Groninger Juristen Congres. Ik zit in het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Daarnaast is dit ook mijn derde jaar bij de JFV Groningen. Samen met mijn commissie heb ik hard gewerkt om voor jullie dit congres tot stand te brengen. Ik wens jullie een leuk en leerzaam congres toe!

Mijn naam is Isa Bosma en ik ben dit jaar onderdeel van het vormgevingsduo van het congres. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Ik ben breed geïnteresseerd, maar met name op het gebied van strafrecht. Met deze leuke commissie heb ik enthousiast toegewerkt naar dit congres en ik hoop dat het een mooi, leerzame dag zal worden.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan