Geachte deelnemer

 

 

Welkom bij het Groninger Juristen Congres 2016!

Lees verder

Het huidige dreigingsniveau staat op niveau vier, op een schaal van vijf: de kans op een aanslag in Nederland is reƫel. Het afgelopen jaar werd de wereld constant opgeschrikt met aanslagen, zowel door georganiseerde groepen als door eenlingen. Ondanks dat geen concrete aanwijzingen bestaan voor een aanslag in Nederland is de angst onder de bevolking groot. Is deze angst terecht of is dit de nieuwe realiteit?

Tijdens het 27e Groninger Juristen Congres wordt uitgebreid ingegaan op dit actuele onderwerp.

De dag begint met het plenair gedeelte. Onder leiding van dagvoorzitter Menno Klopper, socioloog en bestuurskundige, komen vier verschillende specialisten aan het woord. Aan het einde van deze plenaire sessie wordt ruimte geboden om de sprekers vragen te stellen en hierover te discussiƫren. Na de lunch starten de workshops verzorgd door vijf advocatenkantoren en de AIVD. Deze vinden plaats in verschillende zalen in het MartiniPlaza. Als afsluiting van deze dag vindt een borrel plaats waar men de dag uitgebreid kan nabespreken onder het genot van een drankje.

Ondanks dat geen concrete aanwijzingen bestaan voor een aanslag in Nederland is de angst onder de bevolking groot. Is deze angst terecht of is dit de nieuwe realiteit?

Namens de congrescommissie 2016-2017 wens ik jullie een interessante en leerzame dag toe!

Esther Bootsma
Voorzitter Congrescommissie

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan