Commissie

Lees verder

V.l.n.r.: Rynaldo Koerhuis, Ashley Geerts, Rinske de Jong, Esther Bootsma, Annouk Klaver en Medes Malaihollo.

_mg_8460

Esther Bootsma is dit jaar de voorzitter van de Congrescommissie. In deze hoedanigheid is zij samen met Ashley Geerts verantwoordelijk voor het contact met sprekers. Deze derdejaars studente notarieel recht (met civiel effect) is naast haar voorzitterschap ook actief bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel. In 2017 haalt Esther haar beide bachelors en wil zij zich verdiepen in het Jeugdrecht of de notariële praktijk. Of zij haar carrière voortzet in Groningen of Leiden, blijft nog even in het midden.

_mg_8456

Ashley Geerts is derdejaars IT-recht studente. Zij is van plan om volgend jaar naar Amsterdam te vertrekken en daar keuze vakken te volgen om erachter te komen welke master(s) zij wil gaan volgen. Een halfjaar in het buitenland studeren is nog niet uitgesloten. Haar interesse ligt voornamelijk bij het strafrecht, maar ook het informatierecht houdt haar bezig. Ashley is medeverantwoordelijk voor de sprekers.

_mg_8454

Rinske de Jong is derdejaars studente Nederlands recht. Ze is dit jaar medeverantwoordelijk voor de locatie en vormgeving tijdens het Congres en is tevens is penningmeester. Na het behalen van haar bachelor wil ze een half jaar naar het buitenland en stage gaan lopen. Haar interesse ligt bij het strafrecht. Naast een master strafrecht wil ze misschien een master sociologie of criminologie gaan doen.

_mg_8446

Annouk Klaver is derdejaars studente Nederlands recht. Binnen de Congrescommissie is zij verantwoordelijk voor de acquisitie samen met Rynaldo Koerhuis. Daarnaast is Annouk ook op andere gebieden actief,
zo is zij werkzaam bij de Kinder-en Jongerenrechtswinkel. Zij hoopt dit jaar haar bachelor af te ronden, waarna zij graag haar studie voor een half jaar in het buitenland wil voortzetten.

_mg_8469

Rynaldo Koerhuis is verantwoordelijk voor de acquisitie van het Congres. Deze vierdejaars student IT-recht is dit jaar bezig met het verbreden van zijn horizon met enkele keuzevakken en heeft daarnaast een actief leven met twee commissies. Binnen de Congrescommissie heeft hij voornamelijk het contact met de kantoren onderhouden en heeft hij, samen met Annouk Klaver, de AIVD binnen weten te slepen, waardoor jullie vandaag deze geweldige workshops kunnen bijwonen.

_mg_8472

Medes Malaihollo is derdejaars Internationaal en Europees recht. In het tweede semester van dit academisch jaar gaat hij een half jaar studeren in het buitenland. Hierna is hij van plan zijn bachelor af te ronden, om daarna een master te beginnen in Leiden. Zijn voornaamste interesse ligt op het gebied van Internationaal Publiekrecht. Medes is medeverantwoordelijk voor de locatie, vormgeving en promotie.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan