Commissie JFV CarrièreBoard

De Commissie JFV CarrièreBoard organiseert activiteiten waarbij rechtenstudenten in contact worden gebracht met verschillende kantoren om zo de eerste stappen in hun carrière te zetten. Het grootste evenement dat deze commissie organiseert is het Skills Event: the future depends on what you do today! Ook neemt de commissie jaarlijks studenten mee op Carrièretour en Carrièretour Noord. Daarnaast organiseert de commissie jaarlijks variërende recruitmentactiviteiten en draagt de commissie bij aan de online promotie van JFV CarrièreBoard.

Afgelopen jaar was er ook een primeur: Het Emplyment Event. Deze dag staat in het teken van oriëntatie op de internationale mogelijkheden die de arbeidsmarkt biedt.

De activiteiten die deze commissie organiseert zijn erg verschillend van omvang, waardoor het jaar voor hen rustige en drukke perioden kent. Zo is december een rustige tijd, maar in de weken voor het grootste evenement, het Skills Event, moet er hard gewerkt worden.

Bij de Commissie JFV CarrièreBoard worden de functies per evenement gerouleerd. Voor deze commissie is het belangrijk dat alle commissieleden zich gedurende het hele jaar actief willen inzetten voor de acquisitie.

Soort commissie: Ouderejaars

Aantal leden: 6

Intensiviteit: XXXX

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan