Beste lezer

Lees verder

Mei, ook wel bloeimaand genoemd. De maand waar de gemiddelde temperatuur rond de 13 graden ligt. De maand waarin het collegejaar alweer ten einde loopt en de laatste tentamens  in zicht komen. En ook de maand van de laatste In Casu van dit collegejaar.

Het thema van deze editie is ‘editors choice’. Dat betekent, een grote diversiteit aan artikelen. Voor ieder wat wils dus. Zo is er geschreven over de pre-pack. Iets waar menig rechtenstudent weleens van heeft gehoord, maar waarvan niet iedereen nou precies weet wat het is. Daarnaast kun je er dankzij deze In Casu achter komen hoe strafbaar het is – of niet – om ketamine te ‘importeren’. Weer een ander artikel gaat over de maatschappelijke discussie rondom het voltooid leven en het wetsvoorstel omtrent dit onderwerp. En, ‘verplichte anticonceptie’, gewenst of niet? De VOG passeert de revue en ook lees je over het bestrijden van kinderarbeid. Zoals ik al zei, een breed scala aan onderwerpen.

Daarnaast is er natuurlijk de winnaar van de quiz van de vorige editie. Dit keer is dat Christian Treziak. Van harte gefeliciteerd met je gratis capita! Ook deze keer kan er door het invullen van de quiz kans worden gemaakt op een capitacursus t.w.v. €119 .

Tot slot wil ik graag de redactie ontzettend bedanken voor hun inzet afgelopen jaar. Ik ben heel erg trots op de interessante, lezenswaardige en leuke artikelen die onze redacteuren elke keer hebben geschreven. Daarnaast wil ik natuurlijk ook jullie, de lezers, bedanken.
Zonder lezers, geen In Casu!

In oktober komt er weer een nieuwe editie uit, maar dan van de nieuwe redactie. Graag tot dan!

Ik wens de In Casu redactie 2017-2018 heel veel plezier en succes met het maken van de volgende jaargang In Casu!

Geniet van deze editie, veel leesplezier!

Marjolein Zinkhann
Hoofdredacteur In Casu

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan